Impresszum

image

Amikor 2006-ban elkezdtem airsoftozni, még nem gondoltam, hogy egy évtizedes dili, eddigi életem legnagyobb és leghosszabb, máig tartó játéka veszi kezdetét. Tíz év hosszú idő. Számos kedves ismerőssel és jó baráttal ismerkedtem meg, néhányukkal az airsoft világán kívül is tartom a kapcsolatot.

Kisebb hullámvölgyek ellenére a “betegség” nem múlt el, sőt e sorok írásakor, 2016-ban már olyan súlyossá vált, hogy belekezdtem e honlap szerkesztésébe. Mégpedig azzal a nem titkolt céllal, hogy a tíz év alatt összegyűjtött tapasztalatom valamilyen rendezett formában osszam meg azokkal, akik esetleg érdekesnek találják. A megosztott tartalmak a véleményem tükrözik arról, milyen a jó, az értékes és milyen a fenntartható airsoft.

A honlapon látható és olvasható tartalom a saját szellemi tulajdonom, ahol pedig mástól merítettem, jelzem. Az írások továbbközlése írásos engedélyemmel, a forráslink megjelölése mellett lehetséges.

Zephir

(zephir/kukac/gyontatok.com)

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>