ksc-makarov-pmg-hw-gbb2

KSC Makarov PMG

szerző: ZephirBár volna rá igény, valami oknál fogva az orosz fegyverek kedvelői nincsenek elkényeztetve a marokfegyverek airsoft változatai terén. A japán KSC egyike azon társaságoknak, akik ezt az éhséget igyekszenek csillapítani. A KSC Makarov PMG a már piacon lévő PM modernizált jellegű nemrégiben megjelent változata.

 

A japán KSC orosz Makarov PM gázüzemű replikájának története meglehetősen döcögve indult. Az játékosok számára elérhető első széria kifejezetten problémás volt – a szakmai fórumok tele voltak dühös és csalódott vásárlók panaszaival. Az ügyesebb használók mindenféle fondorlatos megoldással próbálták a működésképtelenné vált pisztolyokat működésre bírni, de valljuk be – azért a KSC-től nem ezt várjuk el.

A botrányos első széria hibáit a cég időközben javította, ezért aki meg szeretné venni ügyeljen arra, hogy a ver.2, javított pisztolyt vásárolja meg.

ksc-makarov-pmg-hw-gbb3Az újonnan megjelent KSC Makarov PMG ezen típus modernizált, ergonomikus polimer markolattal ellátott változata.

A fegyver “System 7″ gas blow back rendszerű. A markolat a FAB Defense izraeli cég terméke, a tárkapacitás továbbra is 10BB.

A tetszetős megjelenésen túl érdekesség és újítás a tárkioldó elhelyezkedése, amely immáron nem csak a markolat aljáról, hanem hüvelykujjunkkal is működtethető.

 ksc-makarov-pmg-hw-gbb1

 

 

Ezt is nézd meg

SGR121

Tokyo Marui SGR-12

Legkedvesebb japán airsoft gyártóm, a folyamatosan újabb és újabb eszközökkel előálló Tokyo Marui ismét egy ...

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>